Privacy Policy

Adatkezelési tájékoztató

 

Cégnév:

Szuromi Mihály – őstermelő, családi gazdálkodó

  • Tartalom:

1     Az adatkezelési tájékoztató célja. 3

1.1      Az adatkezelés célja. 3

2     Az adatkezelő adatai 4

2.1      Adatvédelmi tisztviselő. 4

3     A kezelt személyes adatok köre. 4

3.1      Regisztráció, online rendelés és ügyintézés során megadandó személyes adatok. 4

3.2      Technikai adatok. 5

3.3      Cookie-k (Sütik) 5

3.3.1       A sütik feladata. 5

3.3.2       Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k. 5

3.3.3       Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika, Facebook) 6

3.4      Hírlevélhez kapcsolódó adatok. 6

4     A kezelt adatok tervezett felhasználása és megőrzési ideje. 6

5     Az adatkezelés célja, módja és jogalapja. 7

5.1      Általános adatkezelési irányelvek. 7

6     Az adatok fizikai tárolási helyei 7

7     Adattovábbítás, adatfeldogozás, az adatokat megismerők köre. 8

8     Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei 8

8.1      Tájékoztatáshoz való jog. 8

8.2      Az érintett hozzáféréshez való joga. 9

8.3      Helyesbítés joga. 9

8.4      Törléshez való jog. 9

8.5      Az adatkezelés korlátozásához való jog. 10

8.6      Adathordozáshoz való jog. 10

8.7      Tiltakozás joga. 10

8.8      Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást 10

8.9      Visszavonás joga. 10

8.10    Bírósághoz fordulás joga. 11

8.11    Adatvédelmi hatósági eljárás 11

9     Adatok védelme a cégben. 11

10       Egyéb rendelkezések. 11

 

1     Az adatkezelési tájékoztató célja

 

Szuromi Mihály őstermelő (3399 Andornaktálya, Rákóczi út 1/3. a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

Szuromi Mihály őstermelő adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a https://szuromibirtok.hu/adatvedelmi-tajekoztato/  címen.

Szuromi Mihály őstermelő  fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését.

Szuromi Mihály őstermelő  elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.

Szuromi Mihály őstermelő a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Szuromi Mihály őstermelő az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát.

 

1.1      Az adatkezelés célja

 

A személyes adatok elkérésének céljai lehetnek:

 

adatkezelési esetek:

 
 
  

megrendelés

 

hírlevél feliratkozás

 

kapcsolatfelvétel űrlapon

 

kapcsolatfelvétel e-mailen

 

nyereményjáték

 
  

fogyasztóvédelmi panaszok

 

szerződéskötés

 

számlázás

 

szállítás

 

hírlevél küldés

 

remarketing

 

ajánlatkérés

 

 

2     Az adatkezelő adatai

 

Amennyiben megkeresné Társaságunkat, és elérhetőségeken léphet kapcsolatba az adatkezelővel.

Szuromi Mihály őstermelő minden hozzá beérkezett e-mailt az személyes adatokkal együtt az adatközléstől számított legfeljebb 5 év elteltével töröl.

Név: Szuromi Mihály őstermelő

Székhely: 3399 Andornaktálya, Rákóczi út 1/3.

Adószám: 72798427-2-30

Telefonszám: 06-20-310-4493

 E-mail: misiszuromi@gmail.com

 

2.1      Adatvédelmi tisztviselő

 

Adatvédelmi tisztviselőt szakember közreműködésére nincs szükségünk, mert

–     az adatkezelést nem valamilyen hatóság, vagy közfeladatot ellátó szervezet végzi.

–     a cég fő tevékenysége nem teszi szükségessé az érintettek rendszeres, nagy mértékű megfigyelését.

–    fő tevékenységünk nem különleges személyes adatok nagy számban történő kezelését teszi szükségessé.

 

Adatvédelmi felelősünk:

Név: Szuromi Mihály

Telefonszám: 06-20-310-4493

 

3     A kezelt személyes adatok köre

 

3.1      Regisztráció, online rendelés és ügyintézés során megadandó személyes adatok

 

 Tételesen itt láthatóak azok a személyes adatok, amelyeket a különböző esetekben elkérünk. Az egyes esetekben a kötelezően kitöltendő mezőket jelöltük, itt a bekért adatok szükségességének mértéke 100%:

adatkezelési esetek

személyes adatok

név

cím

telefonszám

szállítási cím

emil cím

  

 

 

 

 

megrendelés

x

x

x

x

x

hírlevél feliratkozás

x

 

 

 

x

kapcsolatfelvétel űrlapon

x

 

 

 

x

kapcsolatfelvétel e-mailen

x

 

 

 

x

nyereményjáték

x

 

x

 

x

      

fogyasztóvédelmi panaszok

x

x

x

x

x

szerződéskötés

x

x

x

x

x

számlázás

x

x

x

x

x

szállítás

x

x

x

x

x

hírlevél küldés

x

 

 

 

x

remarketing

x

x

 

 

x

ajánlatkérés

x

 

x

 

x

 

 

3.2      Technikai adatok

Szuromi Mihály őstermelő a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:

az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás);

hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége);

változatlansága igazolható (adatintegritás);

a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.

Szuromi Mihály őstermelő az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés ellen.

Szuromi Mihály őstermelő olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.

Szuromi Mihály őstermelő az adatkezelés során megőrzi a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult; a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét; a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök.

 

3.3      Cookie-k (Sütik)

 

3.3.1      A sütik feladata

 

információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;

megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl. online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;

megkönnyítik a weboldal használatát;

minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

 

 

3.3.2      Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k

 

 Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék az weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

 

3.3.3      Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika, Facebook)

 

Az www.szuromibirtok.hu   weboldalán alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával az információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy látogatók hogyan használják a weboldalakat.  Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.

Google adatvédelmi szabályzata itt található: https://policies.google.com/?hl=hu

A www.szuromibirtok.hu weboldalon alkalmazzuk a Facebook „like gombját”, Instagram „ követés” gombját mint harmadik fél sütijeit. A sütihasználatkor az adatokat továbbítjuk a Facebook részére.

A Facebook adatvédelmi szabályzata itt található: https://www.facebook.com/privacy/explanation

 

 

 

3.4      Hírlevélhez kapcsolódó adatok

 

Jelenleg nem használunk hírleveleket.

 

 

 

 

 

 

4     A kezelt adatok tervezett felhasználása és megőrzési ideje

adatkezelési esetek

adatok felhasználása

jogalapja

megőrzési ideje

 
 
 

 

 

  

megrendelés

 

 

5 év ( törvény kötelez)

 

hírlevél feliratkozás

 

 

leiratkozásig

 

kapcsolatfelvétel űrlapon

 

 

1 év

 

kapcsolatfelvétel e-mailen

 

 

1 év

 

nyereményjáték

 

 

1 év

 
 

 

 

  

fogyasztóvédelmi panaszok

 

 

1 év

 

szerződéskötés

 

 

5 év ( törvény kötelez)

 

számlázás

 

 

5 év ( törvény kötelez)

 

szállítás

 

 

1 év

 

hírlevél küldés

 

 

leiratkozásig

 

remarketing

 

 

leiratkozásig

 

ajánlatkérés

 

 

1év

 

 

 

5     Az adatkezelés célja, módja és jogalapja

 

5.1      Általános adatkezelési irányelvek

 

Szuromi Mihály őstermelő  tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi felhatalmazáson alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek e hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakában visszavonhatják.

 Bizonyos esetekben a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, melyről külön értesítjük ügyfeleinket.

Felhívjuk Szuromi Mihály őstermelő részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

  1. évi CXII. törvény –

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében tör-ténő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, GDPR);

  1. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);
  2. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);
  3. évi LIII. törvény – a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról (Pmt.);
  4. évi CCXXXVII. törvény – a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozások-ról (Hpt.).

 

6     Az adatok fizikai tárolási helyei

 

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a következő módon kerülhetnek a kezelésünkbe:

-egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben,

-másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk. Vagy telephelyünkön  ( 3399 Andornaktálya, Felső sor 036/4 hrsz  )  , székhelyünkön ( 3399 Andornaktálya, Rákóczi út 1/3) , valamint a könyvelőiroda telephelyén ( 3300 Eger, Galagonyás utca 24/A ) .

 

 

A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: az érintett bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szavazás során generálódnak és melyeket az www.szuromibirtok.hu rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatot a rendszer az érintett külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adat egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolható. Az adathoz kizárólag az www.szuromibirtok.hu  fér hozzá.

 

Személyes jelenlét esetén adatait papíron vagy számítógépes feljegyzést követően adatbázisunkban tároljuk székhelyünkön vagy telephelyünkön.

 

7     Adattovábbítás, adatfeldolgozás, az adatokat megismerők köre

 

Azon cégek, és munkatársak köre, melyek az adat továbbítás körébe esnek:

Facebook

Google

Szállítmányozási cégek, akik eseti megbízási szerződéssel dolgoznak: Magyar Posta, DHL.

könyvelő: Prokai Lászlóné ( 3300 Eger, Galagonyás utca 24/A) általános megbízási szerződéssel dolgozunk.

hírlevél küldés : Szuromi Mihály őstermelő a cég számítógépének adatbázisát használja.

 

Azon cégek, és munkatársak köre, melyek az adatfeldolgozás körébe esnek:

csomagoló munkatárs: Szuromi Mihály őstermelő

könyvelő: Prokai Lászlóné

ajánlatküldő: Szuromi Mihály őstermelő

 

Azon cégek, és munkatársak köre, melyek az adat megismerés körébe esnek:

adatfelvevő: Szuromi Mihály őstermelő

 

 A partnerekkel kötött szerződések titoktartási záradéka kiterjed-e erre a körre!

 

8     Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

 

 Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein.

 

8.1      Tájékoztatáshoz való jog

 

Szuromi Mihály őstermelő  megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintettek részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt és a 15–22. és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

 

8.2      Az érintett hozzáféréshez való joga

 

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon:

az adatkezelés céljai;

az érintett személyes adatok kategóriái;

azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket;

a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama;

 a helyesbítés, törlés vagy adatkezelés korlátozásának és a tiltakozás joga;

 a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga;

az adatforrásokra vonatkozó információ; az automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legfeljebb egy hónapon belül adja meg a tájékoztatást.

 

8.3      Helyesbítés joga

 

Az érintett kérheti Szuromi Mihály őstermelő által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését.

 

8.4      Törléshez való jog

 

Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére Szuromi Mihály őstermelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat:

a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;

az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;

az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;

 a személyes adatokat jogellenesen kezelték;

a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;

a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

 

 Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges:

a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából;

a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából;

a népegészség-ügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, közérdek alapján;

vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

 

8.5      Az adatkezelés korlátozásához való jog

 

 Az érintett kérésére Szuromi Mihály őstermelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;

 az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;

az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;

vagy az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

 

8.6      Adathordozáshoz való jog

 

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

 

8.7      Tiltakozás joga

 

Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

 

 

 

 

8.8      Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

 

Az érintett jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené.

 

8.9      Visszavonás joga

 

 Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.

 

8.10  Bírósághoz fordulás joga

 

 Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

 

8.11  Adatvédelmi hatósági eljárás

 

Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

 Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: 0613911400

Fax: 0613911410 8 8 +36 (1) 888-2890 

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: http://www.naih.hu

 

 

9     Adatok védelme a cégben

 

Szuromi Mihály őstermelő a fent megnevezett adatkezelési esetekben tárolt személyes adatokat a következő módon védi meg:

  • laptopon tűzfal használata, jelszó használata,
  • mobiltelefonon jelszó használata,
  • papír alapú adatok tárolása Szuromi Mihály őstermelő székhelyén mappában, szekrénybe zárva,

               munkaügyi iratok őrzése: Szuromi Mihály őstermelő székhelyén valamint a fent megjelölt                        

               Könyvelőirodában,

  • számítógépes levelezőrendszerben jelszó használata.

 

 

10      Egyéb rendelkezések

 

E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, a Magyar Nemzeti Bank, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik az adatkezelőt.

Szuromi Mihály őstermelő a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

 

Jelen tájékoztató életbe lépésének ideje: 2020. május 25. Visszavonásig, vagy frissítésig érvényes.

 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás